UŞAK / MERKEZ - Barış Güneşhan İlkokulu

Barış Güneşhan İlkokulu

KARAAĞAÇ MH. GÜLCAN SK. NO5 UŞAK
Vizyon
Öğrencilerimizin ve velilerimizin kişilik haklarına saygı duymak, toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmek, çabamız araştırmacı , üretken, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, Evrensel Ahlak İlkeleri doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamak, öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak, öğrencilerimizin özgüvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.
Başarılar
2016-2017 ÖĞRETİM YILI SATRANÇ MİNİK KIZLAR İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 2017-2018 ÖĞRETİM YILI SATRANÇ MİNİK KIZLAR İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 2019-2020 ÖĞRETİM YILI SATRANÇ MİNİK KIZLAR İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ...
Yaya ya da özel halk otobüsü
Karaağaç Mah. Gülcan Sk. No.5